sant.

Måste skriva av mig lite grann. Jag bor i en håla i Östergötland. Och anledningen till att jag kallar denna ort för håla är för att här vet alla saker och ting om dig. Alltså, "det du inte vet om dig själv, vet alla andra". Det är som en liten skvallerhåla. Alla snackar skit och ingen kan hålla käften om någonting. Och det gör mig så jävla förbannad. Oskyldiga människor som blir drabbade. Bara för att X inte tycker om Y. Så går X runt och sprider rykten, snackar skit, tittar snett osv. Och då setts alla emot Y, och kan inte försvara sig alls. Och alla har fattat sig en uppfattning om personen. Tex att hon är en h*ra. Utan att ens pratat med henne om det. Det jag vill komma till är att jag hatar att folk skaffar sig en uppfattning om någon dom inte ens pratat med eller ens sett irl. Det gör mig så förbannad. Och man förtjänar en andra chans. Rykten är rykten och inte sanna. 
Blir så arg. Att folk går runt och trycker ner någon för något de har hört. Det är så sjukt. En person kan göra att alla vänds mot en annan person, och jag blir så jävla arg. Lustigt att man vill flytta här ifrån.
Skärpning för fan. 
Nu ska ni inte ta detta inlägg fel. Utan jag menar att jag HATAR när folk skaffar sig uppfattning om någon de aldrig träffat, tåg hålan som ett tex. 

Postat av: Evah - En av Karlstads största bloggar

Jobbigt när man bor i en sådan håla. :/

SVAR; Vad kul att du är med och tävlar om en iphone-plånbok. :D Lycka till!

2013-01-22 @ 16:21:11
URL: http://Evaaaahs.se
Postat av: sara

Nu har jag startat upp veckans blogg! För att vara med är det bara kommentera detta inlägg! Kram!
http://www.nattstad.se/sarawiiklund?id=6452110

2013-01-22 @ 19:17:06
URL: http://nattstad.se/sarawiiklundNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

BLOGGDESIGNEN ÄR GJORD AV LINNEA RENNEKAMP erne.blogg.se

BLOGGDESIGNEN ÄR GJORD AV LINNEA RENNEKAMP erne.blogg.se

RSS 2.0