Sjukt ju..

2012-11-23 | 09:50:15
Kategori: Blogg/Övrigt.
3 Kommentarer
Som ni säkert redan vet så går jag i nian och har sjukt stor press på mig. Och därför kan jag inte lägga mycket tid på bloggen, det fungerar inte riktigt. Jag har så mycket i skolan så att det är sjukt. Jag har inga betygsvarningar vilket känns otrologt skönt eftersom att jag inte pallar ta ifatt så mycket. Men istället för att lova massor med inlägg som aldrig kommer så bloggar jag när jag liksom känner att jag har tid för det! Men ha det så mega bra tills vi hörs igen! ♥


Hejsan!

2012-11-20 | 13:07:23
Kategori: Blogg/Övrigt.
0 Kommentarer

Efter en lång bloggpaus så kommer jag åter igen! Eller ska iallafall försöka att blogga. Fortfarande ganska mycket i skolan, men ska försöka att blogga mer nu. Sitter just nu på musik lektion men nog slutar snart. Idag blir det lite lugnt och så, ska nog inte göra så mycket! Slänger en bild på min brors söta hund och lite övriga bilder så bloggar jag mer sen!Gymnasieval - ett val för livet.

2012-11-11 | 23:41:44
Kategori: Blogg/Övrigt.
2 Kommentarer
Jag har ångest. Jag mår dåligt, men på samma sätt bra. Igår (lördags) var jag på en gymnasiemässa i Linköping. Där gymnasieskolor i Linköping stod för att "reklamera" sin egna skola och försöka att på mer personer dit liksom. När jag gick in där hade jag ingen aning om vad för nått jag vill bli eller vad jag ska gå för linje eller för skola. Det är ett svårt val. Ett val som är min framtid. Jag måste tänka noga vad för linje jag vill gå. Jag vill liksom inte slösa 3 år av mitt liv att gå något jag inte ha nytta utav. Men jag har alltid velat hjälpa människor och därför så lockar Vård och omsorgs programmet ganska mycket för mig. Och det gymnasiet jag förmodligen ska välja heter Yrkesgymnasiet och det innebär att 50% av tiden är jag i skolan och 50% av tiden på en praktikplats. Men kommer jag alltid vilja jobba med att hjälpa människor? Och enligt mig är ett gymnasieval ett val för livet. Det jobbigaste med att börja gymnasiet är nog att jag kommer sakna vissa vänner. För just nu vet jag inte vart dom ska gå. Tänk om dom flyttar långt bort och jag aldrig mer kommer att träffa dom? Det finns 2 personer som jag kommer sakna så det gör ont. Personer som alltid funnits där för mig. Mina allra bästa vänner. Det kommer göra ont att inte vi kommer att gå i samma skola. Och jag som har så svårt att skaffa nya kompisar. Det kommer att bli en tuff tid för mig att börja en ny skola. Jag bytte klass i 7an pga massa bråk och tjafs med lärarna och det tog ett bra tag för mig att bli kompis med dom jag är idag. Men det jag har insett nu är att det var ödet att jag skule byta klass då, för jag hade aldrig träffat mina underbara vänner annars. 

Men å andra sidan kommer det även kännas skönt att börja på en ny skola. För då slipper jag vissa personer som jag irriterar mig ganska mycket på och jag slipper se Alléskolan igen. Det ska bli skönt att slippa le och låtsas att man tycker om vissa personer. Det ska även bli skönt att lära känna nya personer också. Och jag skulle aldrig kunna tänka tanken att gå på gymnasie skolan här i ruttna Åtvidaberg. Aldrig i livet. Jag vill bort från den här staden. Långt bort som möjligt. Det skulle ju faktiskt vara skönt att flytta till tex Malmö och gå där nere. Men ändå känner jag mig inte redo för en ny stad en. Så som sagt har jag ångest. Sjuk stor ångest och den tar över mer och mer nu. Det var inte förens igår den kom. Det var då jag insåg att det är på allvar. Det är mitt sista år i högstadiet. Och om 3 år tar jag studenten och kan börja jobba.. Det är rätt sjukt eftersom jag inte känner mig mogen alls för det. Men man vet ju aldrig vad som kan hända på 3 år. Jag kanska hoppar av skolan och börjar leva på soc. Eller på pluggar jag i skolan tills jag är 30 år. Man vet ju aldrig vad som kan hända.

Jag satt och läste i en tidning om Yrkesgymnasiet. Och det är så bra med den eftersom att man kan börja jobba direkt som undersköterska om man går där efter 3 år. Men grejen är den att jag nöjer mig inte där. Jag vill hellre bli ambulanssjuksköterska. Och då måste jag gå högskola och grejer. Men jag funderar över om jag ska ta ett sabbat år efter studenten och börja jobba som undersköterska ett år och sen börja plugga igen. Det skulle faktiskt kännas bra. Men jag fattar inte varför jag tänker så här långt redan nu.. Jag mår ju trots allt dåligt över att tänka så här nu. Grejen är den att jag även har fobi för att möta nya människor och byta skola och grejer. För att jag har blivit mobbad. Och det gör mig rädd. Hur ska jag göra för att passa in i den nya klassen? Kommer dom att tycka om mig? Kommer jag att bli hatad? Det är sådana frågor som kommer upp i huvudet. Jag har också sjukt svårt att öppna upp mig för människor och jag har svårt att ta med mig någon ny kompis hem. Ska jag vara mig själv eller låtsas vara någon annan för att dom ska tycka om mig? Jag tror inte det bara är jag som har sådana frågor utan tusentals andra också. Hur ska jag göra för att passa in? Det som är viktigast i nuläget är att plugga på så jävla bra som jag kan. Och inte sumpa något. Jag ska lyckas. 
BLOGGPAUS.

2012-11-08 | 14:59:50
Kategori: Blogg/Övrigt.
1 Kommentarer
Okej, jätte ledsen över att göra er besvikna. Men nu är det ca 3-4 veckor kvar innan höstbetyget sätts och jag måste prestera jätte bra för att komma in på den linjen jag vill. Och därför ser mina dagar ut så här;
Vakna - skola(plugga så klart) - hem - mellanmål - plugga - middag - plugga - sova.
Känner därför ännu mer jobbigt om jag måste tänka på bloggen också. Har geografi och massor annat att lämna in, så har därför inte tid att blogga. Återkommer när allt lugnat ner sig! 


Plugga, plugga, plugga!

2012-11-07 | 15:30:33
Kategori: Blogg/Övrigt.
1 Kommentarer


Jätte roligt, va? Inte direkt. Men sånt som måste göras. Just nu har jag fikat klart med min familj och ska sätta igång med min engelska grej som måste skickas in denna vecka, så dom kan sätta betyg snart. Annars har dagen varit rätt lugn och jag har varit sjukt trött. Men har gått rätt bra ändå tycker jag! Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men får bli ett litet kort inlägg utan en gimp bild. Jag ska börja plugga nu och bloggar mer sen! Peace and love! ♥

 
 


Hemma igen.

2012-11-06 | 16:29:10
Kategori: Blogg/Övrigt.
1 Kommentarer
Sitter hemma just nu, kom typ precis hem efter skolan. Var en rätt chill dag idag faktiskt! Sitter just nu och tittar på olika intervjuer där Selena Gomez är med. Jag har alltid haft svårt med att bokstavera ordet "intervjuer". ALLTID! Och sen dessutom vet jag inte varför jag sitter och tittar på henne när det egentligen borde vara Lindsay Lohan.. Om ni kanske inte visste så älskar jag henne! Alltid gjort med, men inte det hon håller på med, men annars så är hon världens vackraste kvinna och jag skämtar inte, haha! Idag ska jag nog bara ta det lugnt, inte göra så mycket med andra ord hehe. Och jag har ingen jätte bra bild att lägga ut i detta inlägg, men fixar någon i Gimp för eran skull. Jag är såååå snääääll! Annars då? Jo just det! Idag i skolan så kom vi ju på att vi snart ska beställa tröjor till klassen, munktröjor som vi ska bestämma vad det ska stå på. Och det var en i min klass som kom på att det skulle stå "Nu sticker eliten, kvar blir skiten!" och jag tyckte det var as bra! Så får se vad det blir. Nu ska jag inte tråka ut er mer om min dag, utan nu ska jag hitta på något.. Förmodligen sova. Jag liksom. Linn ♥ Sova = SANT! Är nog faktiskt lite kär i Lindsay.. Bloggar förmodligen mer ikväll, annars imorgon! 


Godnatt!!

2012-11-05 | 23:02:00
Kategori: Blogg/Övrigt.
1 Kommentarer

EDIT; märkte att det vart lite fel i bilden. Det ska egentligen stå "Inlägget är tidsinställt" och "Godnatt med er små sötepullor". Hade visst lite för bråttom!


Satt och tittade tillbaka.

2012-11-05 | 20:22:48
Kategori: Blogg/Övrigt.
0 Kommentarer
Som sagt som rukbriken lyder så satt jag och tittade igenom gamla bilder på min blogg, eller inlägg också givetvis. Och vet ni? Jag fick genast tillbaka min blogglust igen och jag känner mig skit pepp på att börja blogga igen faktiskt! Och nu har jag även laddat ner gimp till datorn som gör att bilderna kanske blir lite roligare för er läsare :D. Idag slutade jag 12.55, vilket var sjukt sköööönt och nu sitter jag i sängen och bloggar och äter choklad, inte ovanligt för att vara mig va? ;). Tänkte att det kunde vara roligt med en sån här bild, hehe! Va länge sen jag gjorde en sådan nu! Nu ska jag käka mer choklad och titta på mer skräckfilm så bloggar jag mer imorgon eftersom min blogglust ÄNTLIGEN har kommit tillbaka efter några månader, hehe! Skolan.

2012-11-05 | 12:07:47
Kategori: Blogg/Övrigt.
2 Kommentarer
Sitter i skolan nu efter höstlovet, kändes lite ovant att gå upp tidigt faktiskt. Men snart kommer man in i sin gamla vana igen! Tänkte skriva lite och lägga upp bilder från när jag var på busfabriken med min systerson, nu ska vi börja lektionen, så jag bloggar mer när jag kommer hem :). 
BLOGGDESIGNEN ÄR GJORD AV LINNEA RENNEKAMP erne.blogg.se