Kommit hem!

2011-06-26 | 18:16:08
Kategori: Blogg/Övrigt.
0 Kommentarer
Har varit med älskling i flera dagar i rad, mysigt! Men imorgon är det dags för allvaret igen.. FÖR HONOM! HAHA! Han ska upp o jobba den stackarn :( Men inte jag, för jag ska sova sjukt länge ;). Har precis kommit hem o så där, ska lägga på lite mer smink och sen packa(tror jag?) och sen möter jag nog upp älskling igen :) ♥.


Midsommar 2011.

2011-06-24 | 20:18:42
Kategori: Blogg/Övrigt.
1 Kommentarer
HAr varit hos mina släktingar idag, älskling följde med. Jag tog massa bilder, men alla orkar jag inte lägga upp/redigera.Bara några, internet segar loss så orkar inte lägga upp fler, får se om jag gör det imorgon.
Glad midsommar, förresten!


Sådär.

2011-06-23 | 08:52:30
Kategori: Blogg/Övrigt.
0 Kommentarer
Så!
Satte ihop en liten enkel header, ingen stor grej liksom. Ville bara att de skulle se lite nytt o fräscht ut.
Min älskling sov här inatt, jätte mysigt! Men han åkte vid halv för han skulle upp o jobba den stackaren. Så nu har jag pussat lite på han och sådär. Jag går nog till han senare idag när han slutat om inte han kommer till mig, vi får se. Men träffas ska vi iaf! Saknar han hela tiden, precis när han åkte så hade jag lust o springa efter, ehehehe.

Tycker synd om han, det ösregnar ute! Och de är ju ingen höjdare direkt, sommarlov va de va? Usch, ska nog gå och lägga mig igen, är sjukt trött!

Bloggar nog mer senare idag, puuuuuuuss.


Dagen idag.

2011-06-22 | 23:21:25
Kategori: Blogg/Övrigt.
0 Kommentarer
Hej där!
Sommarlovet har börjat, helt galet! Börjar 8an nu i höst, då betyg kommer att sättas. Och jag kommer att dö lite smått, faktiskt. Eftersom jag har så otroligt svårt i skolan och orkar inte gå upp på morgonen. Men ska verkligen försöka nu när betygen kommer, har tagit hem matten som jag ska jobba lite med under sommaren nu. 

Jag hade tänkt sova tidigt idag, men det kan jag ju glömma.. Eftersom de finns en del saker jag måste fixa, men som jag ALDRIG tar tag i.. Som att göra en ny header t.ex, som jag har tänkt göra i flera dagar nu. Men jag har varit hos min pojkvän hela veckan så har inte hunnit, för jag sitter inte vid datan när jag är hos han direkt.

Men nu ska jag sätta mig ner i lugn och ro och försöka att iaf börja lite på den nya headern. 
Puuuuuuss.


ögoninflammation har jag också haft, ingen höjdare!


Chillar galet.

2011-06-19 | 14:34:48
Kategori: Blogg/Övrigt.
0 Kommentarer
Ligger i soffan nu kollar på Paris Hilton's My New BFF, gammalt ja men ändå. Duschade för en halvtimme sen kanske, och.. ja. Min älskling är ute och kör nu i spöregnet! Haha duktig är han! Ska nog börja sätta fart och fixa mig snart, eftersom jag ska till älskling om en halvtimme (!!). 

Har sommarlov nu, skulle egentligen på på ngn sommarskola eftersom att jag ligger efter så mycket.. Men skiter i de och tar hem och jobbar ist! Känner mig faktiskt duktig.
Jag och älskling förlovade oss i fredags (17/6 2011). Helt underbart! Kommer tillbringa mitt sommarlov med honom och det sommarlovet kommer bli helt underbart!

Nä, nu ska jag nog lyfta mitt feta arlse ur soffan och fixa mig.
Puuuuuss.
förlovad ♥

2011-06-19 | 14:15:32
Kategori: Blogg/Övrigt.
0 Kommentarer


Nya tvn!

2011-06-14 | 16:27:22
Kategori: Blogg/Övrigt.
0 Kommentarer
Såhär ser nya tvn ut:


Judit & Judit! :DD


Någon med nån mask? Johan Falk reklam..


TJUE IGEN!!

2011-06-13 | 22:31:37
Kategori: Blogg/Övrigt.
0 Kommentarer
Halloj där, hoppas jag inte har några läsare kvar.. Några kanske. Jag palla inte blogga på den andra, så fortsätter här.
Ojojoj! Har hänt mycke sen sist!

På fredag slutar jag skolan, samtidig då förlovar jag mig med Rasmus ♥.
Helt underbart! Var inne i söndags och beställde ringar, sjuk mysigt!
Så får dom på Fredag, sen då köpte jag en ny tv också.

LG 32".
As nice!


BLOGGDESIGNEN ÄR GJORD AV LINNEA RENNEKAMP erne.blogg.se