Hej!
Hejsan! Sitter och tittar på Desperate Houswives, ovanligt va? Inte gjort så mycket idag, skola bara. Lite drama dock. Men skitsamma med det. Imorgon ska jag och min mamma åka och kolla på en säng till mitt rum, eftersom det snart är klart. Åh, längtar så mycket efter att sätta upp alla tavlor och få in min tv och allt sånt! Längtar så sjukt mycket alltså, sen ska jag även ha en liten typ "tjejträff" hemma den sista helgen i september. Då vi ska äta lite gott, sedan lite skräckfilm och massor med godis och även lite snack och spel. Kommer bli roligt! Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske ta en powernap. Är sjukt trött.. Eftersom jag är själv hemma hos pappa borde jag ställa mig och laga mat, men jag orkar inte! Haha, jobbigt när man är ensam ;). Vågar inte ens tänka på hur det kommer bli när jag flyttar hemifrån själv, och ska diska, laga mat, städa osv.. Haha, det ger mig mardrömmar.. 

Var även hos min syster igår och kollade på film och myste, min pojkvän följde även med och det var hur mysigt som helst! Sedan gick jag och min pojkvän hem till mig och kollade några avsnitt av desperate housewives. JA! Jag har lärt honom att titta på det, och ska jag vara helt ärlig så märker jag att även han börjar gilla det ;). Imorgon är det torsdag och går till 14.50, men det känns som om bara dagarna flyger förbi nu för tiden?! Sjukt.. Tog iallafall med mig lite matte hem idag så jag kan plugga det lite. Pucko som jag är så började jag jobba på kapitel 1(heter egentligen kanal 1)  i matteboken, och hade typ precis gjort klart det kapitlet då min lärare säger att jag skulle börjat på kanal 2. Fatta att jag blev sur? Men det är bara att jobba på nu i kanal 2, för nu är jag på gång igen! ;) 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, så kommer nog blogga imorgon då det blir lite mer att blogga om. Förr skrev jag jätte korta inlägg och i varje inlägg stod det typ "Hej bloggen, nu har jag kommit hem från skolan, ska äta lite nu. Bloggar mer sen, hejdå!". Och sådana inlägg kom ca 10 gånger om dagen? Haha, inte såååå intressant allt läsa! Men det är nog inte mega långa inlägg heller och därför slutar jag blogga nu! ;)Så här såg det ut hemma hos min syster igår, mys!


Och så satt hennes hund så här och tittade på tv han med. 


Jag imorse, trött och ringar under ögonen. Ser ut som jag precis gråtit med. 


Jag igen!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

BLOGGDESIGNEN ÄR GJORD AV LINNEA RENNEKAMP erne.blogg.se

BLOGGDESIGNEN ÄR GJORD AV LINNEA RENNEKAMP erne.blogg.se

RSS 2.0