No Woman No cry

2011-08-30 | 18:14:15
Kategori: Blogg/Övrigt.
0 Kommentarer
Idag har jag varit i skolan, har gått rätt så bra. Eftersom att jag va sjuk förra veckan, så igår va ju första dagen jag gick med riktiga lektioner den här terminen. Åkte in till stan en snabbis efter skolan med, käkade (såklart) på McDonalds på vägen hem. Kan ju inte motstå? (a) Är iaf hemma nu, sitte och lyssnar lite.

Ska nog snart fixa något lätt och dricka och titta på Desperate Housewives, blir en kanon kväll! :)


google bild


Första dagen.

2011-08-22 | 21:18:03
Kategori: Blogg/Övrigt.
0 Kommentarer
Första dagen i skolan gick hyfsat bra, helt okej faktiskt. Inte vad jag trodde när jag gick dit i morse, men jaja! Gjorde typ ingenting, gick igenom papper o sisodär bara. Och så fick vi fika med tummen upp på de, right? Träffade Valentina o Linnea såklart också, som jag saknat jätte JÄTTE mycket! Helt underbart att få träffa dom igen.

Annars har det inte hänt så mycket idag, somnade vid typ 3 och sov till 6. Men det är nått konstigt alltså, haha är trött än.. Ska nog dricka lite cola och sen blir det nog sängen för min del!


Snygg tjej!
Nej, men kunde ha varit!


Upp med tuppen imorgon!

2011-08-21 | 21:18:59
Kategori: Blogg/Övrigt.
0 Kommentarer
Imorgon blir det att gå upp klockan sex, för att duscha och fixa sig o så, hehe. Inte det roligaste med skola imorgon, menmen. Hoppas året går fort, vilket de inte kommer o göra eftersom att 8an är det jobbigaste året, hehe. Men det ska nog gå bra. Ska verkligen försöka plugga på som fasen nu, men ska bli roligt o träffa alla igen, inte lärarna då. Men ja.

Ska snart duscha, och sådär så man har det gjort tills imorgon och så ska jag byta sängkläder också! Älskar att gå och lägga mig i en ny bäddad säng med nyrakade ben, underbart! 


Åh, så fin jag är :DD
Ironi dock.


Ullared.

2011-08-07 | 00:05:09
Kategori: Blogg/Övrigt.
0 Kommentarer
Imorgon/idag så ska jag upp klockan 3, funderar på att inte lägga mig alls, kommer inte komma upp då, ehehehe.
Älsklingen ska med också, om han kommer upp vill säga, ska ringa och väcka honom vid halv fyra. Han kommer inte att vakna, hehe. Får ringa många gånger!Mjoo, det funkar väl. Har missat lite märkte jag nu, ska ju köpa lite saker till älsklingens hamster med och filmer ska jag ju med köpa. Får försöka komma ihåg allt, men jag tror att det ska funka. Ni får bilder på allt jag köpt när jag kommer hem, om jag hinner ta kort på allt, men det ska jag nog hinna.

Får se om jag lyckas somna, tror inte det. Får sova i bilen dit, eller så sover jag inte alls.. Vågar inte riktigt lägga mig i min säng, ehehehe.
Den gick sönder idag, så fick laga den jag själv, så någon dag ska den nog hålla! Ska köpa ny säng och göra om hela rummet snart. Det blir nog fint, men nu ska jag iaf försöka sova!BLOGGDESIGNEN ÄR GJORD AV LINNEA RENNEKAMP erne.blogg.se